Zelf uw eigen groene (zonne) energie opwekken?


Dat kan... ook via Installatiebedrijf Kerkhoff Groesbeek

Zonnepanelen werden tot voor kort voornamelijk toegepast in de ruimtevaart. Met de snelle vooruitgang van techniek en de subsidie op zonnepanelen, heeft inmiddels ook het grote publiek deze nieuwe energievorm omarmd. Dankzij de moderne techniek en het verdwijnen van de eerdere vergunningplicht, kan een set zonnepanelen tegenwoordig zelfs in ons kikkerlandje behoorlijk rendabel zijn.


Subsidie aanvragen

2012
De minister heeft in een brief de Tweede Kamer geïnformeerd over de geplande openstelling van de SDE+ in 2012. De minister verwacht de SDE+ open te stellen vanaf 13 maart 2012. Publicatie van de ministriële regelingen wordt rond 14 februari 2012 verwacht.
Subsidie aanvragen bij: www.agentschapnl.nl


Sunkit

Het Sunkit® zonnestroomsysteem is speciaal ontwikkeld voor particulieren. Voor bijna ieder dakvlak is een geschikt Sunkit® pakket te verkrijgen. Dit modulair opgebouwde systeem stelt u in staat uw eigen groene energie op te wekken. Het Sunkit systeem is zo ontworpen dat het door ons gemakkelijk en in korte tijd op uw woning kan worden geplaatst. Hiervoor maken we gebruik van eenvoudig te monteren draagconstructies en elektrische componenten.

Installiebedrijf Kerkhoff Groesbeek | Zonne-energie / zonnepanelen

Andere merken

Installiebedrijf Kerkhoff Groesbeek | Power-one
Installiebedrijf Kerkhoff Groesbeek | Mastervolt
Installiebedrijf Kerkhoff Groesbeek | SMA

Enkele weetjes over zonnepanelen

Zonne-energie
Zonne-energie is energie afkomstig van de zon in de vorm van licht en warmte en is een vorm van duurzame energie. De hoeveelheid zonne-energie die de aarde bereikt is ongeveer 9000 keer groter dan het gebruik van energie op aarde.

Zonnepanelen
Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit en besparen op uw energienota. Een zonnepaneel wordt ook wel PV-paneel genoemd, wat Photo Voltaic betekent. Een zonnepaneel bestaat uit een glasplaat, kunststofplaat, stekkers, connectors en zonnecellen. Tussen de glas- en kunststofplaten van het zonnepaneel, bevinden zich meerdere zonnecellen welke in serie zijn geschakeld.

Zonne cellen
De zonnecellen zorgen voor de opwekking van elektriciteit in het zonnepaneel. Deze zonnecellen zijn in verschillende vormen, kleuren en afmetingen te verkrijgen. De zonnecellen zijn in de meeste gevallen gemaakt van een laag silicium.

Energiebesparing
Met zonnepanelen bent u in staat uw eigen stroom op te wekken en waardoor u energie bespaart en uiteindelijk minder hoeft te betalen aan de energiemaatschappij of zelfs geld terug krijgt. De uiteindelijk besparing is afhankelijk van de afmeting en de opbrengst van uw installatie.

Installiebedrijf Kerkhoff Groesbeek | Zonne-energie / zonnepanelen