Storingen
Storingen

Direct melden: 024 397 14 27

Als het even kan wachten, kan u onderstaand formulier invullen. Wij nemen de volgende werkdag contact met u op.

  * verplichte velden

  Contact

  Reestraat 10
  6562 LK Groesbeek-De Horst
  T 024 397 14 27
  info@kerkhoff-groesbeek.nl

  Direct melden: 024 397 14 27

   

   * verplichte velden

   Nieuws   Warmte terugwinnen uit ventilatielucht

   Datum: 06-09-2017

   NIBE heeft een uitgebreide range aan ventilatielucht/water warmtepompen, die warmte uit ventilatielucht terugwinnen en middels een warmtepomp omzetten in nuttige energie voor cv-verwarming, warmtapwater en eventueel ook in verwarmde toevoerlucht voor systemen met gebalanceerde ventilatie. 
    

   De verschillende typen warmtepompen voorzien in alles-in-1 units voor all-electric oplossingen, warmtepompboilers of versies die samen met een cv-ketel gecombineerd kunnen worden tot een hybride systeem. Voor zowel bestaande bouw, bijvoorbeeld bij vervanging van een mechanische ventilatie-unit als in nieuwbouw, bijvoorbeeld in “nul op de meter-concepten”  biedt NIBE een passende oplossing voor een duurzame installatie. 

   ISDE-subsidie
   De Nederlandse overheid heeft via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een subsidieprogramma voor o.a. warmtepompen opgezet. Voor ventilatielucht/water warmtepompen geldt een subsidie van € 1.000,- tot € 2.300,- per warmtepomp. Raadpleeg de apparatenlijst van NIBE, waarin een overzicht staat van NIBE warmtepompen, die in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie.

   Nieuwschierig naar de de mogelijkheden bij u thuis? Neem contact met ons op.

   Bron: NIBE

   Terug naar actueel

   Wij werken met...