Storing melden

Direct melden: 024 397 14 27

Als het even kan wachten, kan u onderstaand formulier invullen. Wij nemen de volgende werkdag contact met u op.

* verplichte velden

Storingen
Storingen
Offerte

Contact

Reestraat 10
6562 LK Groesbeek-De Horst
T 024 397 14 27
info@kerkhoff-groesbeek.nl

Direct melden: 024 397 14 27

 

* verplichte velden

Besparen op uw energiekosten

en bijdragen aan het groener maken van onze aarde!

De toekomst!

Besparen op uw energiekosten en tegelijkertijd bijdragen aan het groener maken van onze aarde! Wij kunnen ons hier helemaal in vinden en maken u graag enthousiast door onze kennis en passie voor deze mooie producten!

40 jaar geleden had Ger Kerkhoff als een van de eerste warmwaterpanelen op zijn huis geïnstalleerd. In de loop der jaren is er veel veranderd en zijn er veel meer mogelijkheden. Door ons altijd te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen kunnen wij u perfect adviseren!

In het kort

Een compleet zonnestroomsysteem bestaat naast de zonnepanelen uit een draagconstructie, kabels en een omvormer, die de opgewekte gelijkstroom van de zonnecel omzet in wisselspanning. De opgewekte elektriciteit kan direct gebruikt worden in het pand waar de installatie geplaatst is. De overtollige energie kan worden terug geleverd aan het net.

Hoe gaan wij te werk?

Iedere installatie is anders en is afgestemd op de wensen van de klant, het energieverbruik en nog een aantal meer factoren. Met deze redenen maken wij altijd een afspraak op locatie zodat wij met u in gesprek kunnen om uw wensen en uw verbruik te bespreken. Ook kan direct de ligging van het pand worden bekeken en de constructie van het dak. Naar aanleiding van deze persoonlijke afspraak stellen wij een offerte samen.

> Neem contact op voor het maken van een afspraak bij u thuis!

Het plaatsen van uw installatie

Als u akkoord bent met onze offerte wordt er een afspraak met u gemaakt voor het plaatsen van de zonnepanelen. Meestal wordt de installatie in een dag geplaatst, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen.

Zo beoordelen onze klanten ons op Klantenvertellen.nl

Beoordeel ons

Wij werken met...