Storing melden

Direct melden: 024 397 14 27

Als het even kan wachten, kan u onderstaand formulier invullen. Wij nemen de volgende werkdag contact met u op.

* verplichte velden

Storingen
Storingen
Offerte

Contact

Reestraat 10
6562 LK Groesbeek-De Horst
T 024 397 14 27
info@kerkhoff-groesbeek.nl

Direct melden: 024 397 14 27

 

* verplichte velden

Geschiedenis

Al sinds 1904 uw installatiebedrijf!


Geschiedenis van ons installatiebedrijf

Het was Gerrit Kerkhoff die in 1908 zijn kleine smederij ging aanmelden bij de Kamer van Koophandel. Aan het begin van deze eeuw waren de boeren in de vroege ochtend tot de late avond op het land te vinden. De bewerking van dat land en het verwerken van de oogst  kostte veel tijd en moeite. De Boeren hadden dan ook de puf en de tijd niet om zelf hun gereedschappen te repareren, daar was de smid voor. Grondlegger Gerrit stierf aan het eind van de oorlog in Zevenaar.

De smederij die zo goed als platgebombardeerd was, zoals op de foto te zien, moest weer helemaal opnieuw opgebouwd worden. Die taak namen Jan en Hent, de twee zoons van Gerrit, op hun schouders. Dagen van vier uur 's ochtends tot tien uur 's avonds waren heel normaal.

In 1979 werd 'Gebr. Kerkhoff' officieel overgenomen door Ger Kerkhoff, de zoon van Jan Kerkhoff. Hij is afgestudeerd Hoger Installatie Technicus en vanaf die tijd ligt het belangrijkste accent dan ook op het centrale verwarmings- en loodgieterswerk. Het installeren van haarden en kachels werd al gedaan sinds er aardgas was en in de jaren 80 werd dit uitgebreid naar het nieuwe verwarmingswerk. 

Vanaf die periode staat service-verlening centraal en bij een storing kan er altijd gebeld worden. In de jaren die volgden werd er altijd moeite gedaan om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de betreffende techniek. In de jaren 90 is het belangrijk dat alles zuinig en milieuvriendelijk moet zijn en ook dat word direct eigen gemaakt. 

Ongeveer 10 jaar geleden (2010) is het woord 'groene stroom' het gesprek van de dag en hier wordt goed op ingespeeld door ook deze informatie eigen te maken en dit in de afgelopen jaren door te ontwikkelen naar inmiddels het plaatsen van duizenden zonnepanelen. Ook worden de warmtepompen sinds 2017 hieraan toegevoegd. 

Momenteel hebben Susanne Janssen-Kerkhoff en Martijn Janssen de dagelijkse leiding van het bedrijf. Dit samen met Maarten Heijmans die al meer dan 20 jaar voor het bedrijf werkt.

Samen met ongeveer 20 collega's staan zij graag voor u klaar om de service te verlenen waar het bedrijf al decenia lang om bekend staat!

 

 

De toekomst

Ondanks dat Ger de pensioengerechtigde leeftijd al lang heeft bereikt, blijft hij werkzaam binnen het bedrijf. Vroeger dacht hij altijd 'Als ik 65 ben ga ik dit doen en dat doen', maar toch is hij nog iedere dag te vinden in het bedrijf. Al moet er wel aan de toekomst worden gedacht. Sinds begin 2017 is de dochter van Ger, Susanne Janssen-Kerkhoff, werkzaam in het familiebedrijf. Dit gaat de 4e generatie worden binnen het bedrijf in een tijdsperk van verduurzaming en zelf voorzienend worden!

Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is nog steeds gevestigd in de oude smederij op De Horst. Er werken momenteel 15 installatie- en servicemonteurs die het visitekaartje zijn! Sommige zijn al jaren werkzaam binnen het bedrijf en andere hebben wij in de laatste jaren mogen verwelkomen. Vaak ziet u dus dezelfde gezichten, maar soms ook een nieuwe!

Samen met de monteurs, het personeel op kantoor en de directie willen wij graag dat service en vakmanschaap centraal blijven staan en hopen wij nog jaren uw vaste installateur te zijn!

"Onder service staat bij ons een dikke streep"

Missie

"Wij willen niet alles anders maken, maar wel beter"

Wij staan u graag te woord!

Als onze collega's helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen of bij het maken van een eventuele afspraak. Wij zijn telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur.
Ook mag u uiteraard binnenlopen op ons kantoor op 'De Horst'.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Zo beoordelen onze klanten ons op Klantenvertellen.nl

Beoordeel ons

Wij werken met...