Storing melden

Direct melden: 024 397 14 27

Als het even kan wachten, kan u onderstaand formulier invullen. Wij nemen de volgende werkdag contact met u op.

* verplichte velden

Storingen
Storingen
Offerte

Contact

Reestraat 10
6562 LK Groesbeek-De Horst
T 024 397 14 27
info@kerkhoff-groesbeek.nl

Direct melden: 024 397 14 27

 

* verplichte velden

Het hele jaar een comfortabel woon- of werkklimaat ligt tegenwoordig binnen ieders handbereik.

Met de vanzelfsprekendheid waarmee we airconditioning in onze auto hebben, kunnen we dat tegenwoordig ook thuis of op de zaak over airconditioning beschikken en dat is echt geen overbodige luxe meer.

Door de steeds warmere zomers, de toename van elektrische apparatuur en steeds betere isolatie loopt de binnentemperatuur het hele jaar door al snel op. Een airconditioningsysteem biedt dan de gewenste verkoeling. Ze leveren schone, gezonde, gekoelde lucht, maar kunnen deze ook ontvochtigen. Hierdoor wordt een prettig klimaat gerealiseerd.

Werking

Een airconditioner zuigt de warme lucht ui een te koelen ruimte aan. Door het samenpersen van het koudemiddel worden warmte en vocht aan de lucht onttrokken. De gekoelde lucht wordt vervolgens terug de ruimte ingeblazen en de warme lucht wordt naar buiten afgevoerd.

Offerte & Installatie

Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het vermogen van de airconditioning. Hierin wordt gekeken wat het best aansluit op de ruimte waar deze geplaatst dient te worden.

> Neem contact met ons op

Zo beoordelen onze klanten ons op Klantenvertellen.nl

Beoordeel ons

Wij werken met...