Storingen
Storingen

Direct melden: 024 397 14 27

Als het even kan wachten, kan u onderstaand formulier invullen. Wij nemen de volgende werkdag contact met u op.

* verplichte velden

Contact

Reestraat 10
6562 LK Groesbeek-De Horst
T 024 397 14 27
info@kerkhoff-groesbeek.nl

Direct melden: 024 397 14 27

 

* verplichte velden

Referenties

Deze mensen gingen u voor!

Wij vinden het heel belangrijk dat u een goed gevoel bij ons heeft, dat is een groot onderdeel van samenwerken!

Wellicht dat onderstaande referenties u een beeld geven van de manier waarop wij werken en hoe onze klanten dit ervaren.
Kiest u voor ons als installateur, dan hopen wij ook uw referentie toe te voegen aan onze website!

Binnen een dag werden de panelen geplaatst

Festen - Malden

Toen ik in het najaar mijn voornemen om zonnepanelen te laten plaatsen ging concretiseren kwam ik in aanraking met installatiebedrijf gebroeders Kerkhoff uit Groesbeek. Op de eerste plaats werd goed geluisterd naar mijn wensen. Hierop volgde een gedetailleerd advies met een duidelijke offerte. Na wat heen en weer overleg per mail kwam het definitief plan en offerte tot stand waarna de opdracht tot uitvoering volgde.

Binnen een dag werden de panelen geplaatst en werd de verdere randapparatuur aangelegd en geïnstalleerd. Het gebeurde op vakkundige wijze door vriendelijke medewerkers van de gebroeders. Een goede uitleg over de apparatuur volgde met installatie van de app waardoor de opbrengst van de zonnepanelen mooi te volgen is. Dank voor de goede en professionele aanpak. Een aanrader.

Zonnepanelen

Ik ga voorlopig niet meer verhuizen, maar anders wist ik het wel.

Malta - Ooij

Installatiebedrijf Gebroeders Kerkhoff heeft in mijn vorige woning 16 zonnepanelen geplaatst. Ik was daar zo tevreden over dat ik hen ook voor mijn nieuwe woning heb gevraagd. Daar zitten nu 19 panelen op. De panelen werden snel en vakkundig geplaatst. De service ook na aankoop is prima. Vragen worden goed beantwoord. Ik ga voorlopig niet meer verhuizen, maar anders wist ik het wel.

Zonnepanelen

Ik kan zien wat de opbrengst is van de panelen via het "enlighten-programma"

W. Janssen - Nijmegen

We zijn zeer tevreden over de manier waarop alle werkzaamheden verricht zijn.

Vanaf het eerste contact tot de laatste check van de waterdruk was alles duidelijk en correct aangepakt. Naast de plaatsing van de panelen zijn ook de cv-ketel en de elektrische boiler mooi weg gezet. Alles functioneert en ik kan zien wat de opbrengst is van de panelen via het "enlighten-programma". Alleen het terugbetalen van de omzetbelasting laat even op zich wachten. Maar dat valt niet onder jullie verantwoordelijkheid.

Verwarmingsinstallaties | Zonnepanelen | Elektrische boiler

Met 2 monteurs werd het probleem in een no time opgelost

Theo Ebbers - Groesbeek

Na een aantal dagen afwezigheid, bleek gisterenavond de CV ketel defect te zijn. Het was nog 10 graden in de woning. Rond 21.30 uur Installatiebedrijf Kerkhoff-Groesbeek gebeld. Deze kwamen gelijk in actie. 22.00 uur was de monteur ter plaatse. Hij analyseerde direct het probleem, maar gaf gelijk aan, het defecte onderdeel is niet op voorraad. We gaan dit maandagmorgen 29-12-2014 oplossen, gevolg tot dat moment geen verwarming en geen warm water. Geen prettig vooruitzicht. De monteur Karel Kerkhoff gaf aan, ik ga morgen nog wel mijn best doen om het onderdeel te bemachtigen. En deze persoon verraste ons vanochtend met een telefoontje. Ik heb het defecte onderdeel in mijn bezit. Om 10.00 uur komen we voor reparatie. Met 2 monteurs werd het probleem in een no time opgelost. Vanaf dat moment werkte de CV installatie weer optimaal, dus warmte en warm water was weer beschikbaar. Installatiebedrijf Kerkhoff-Groesbeek Reestraat 10, en met name Karel Kerkhoff, dank voor jullie inzet. TOP GEWELDIG DAT JE ONS LETTERLIJK EN FIGUURLIJK UIT DE KOU HEBT GEHOLPEN. TOP SERVICE!

Verwarmingsinstallaties

Er werd met ons meegedacht

Joke en John Faassen - Groesbeek

Wat ons betreft zijn wij dik tevreden over installatiebedrijf Gebr. Kerkhoff. 

Er werd met ons meegedacht, het visuele aspect niet vergeten en snel en adequaat installeerden de monteurs de zonnepanelen tussen de hevige buien door van 27 en 28 juni 2017 op ons dak. 

Verwarmingsinstallaties | Zonnepanelen

Wij werken met...