Storingen
Storingen

Direct melden: 024 397 14 27

Als het even kan wachten, kan u onderstaand formulier invullen. Wij nemen de volgende werkdag contact met u op.

  * verplichte velden

  Contact

  Reestraat 10
  6562 LK Groesbeek-De Horst
  T 024 397 14 27
  info@kerkhoff-groesbeek.nl

  Direct melden: 024 397 14 27

   

   * verplichte velden

   Referenties

   Deze mensen gingen u voor!

   Wij vinden het heel belangrijk dat u een goed gevoel bij ons heeft, dat is een groot onderdeel van samenwerken!

   Wellicht dat onderstaande referenties u een beeld geven van de manier waarop wij werken en hoe onze klanten dit ervaren.
   Kiest u voor ons als installateur, dan hopen wij ook uw referentie toe te voegen aan onze website!

   Ik ga voorlopig niet meer verhuizen, maar anders wist ik het wel.

   Malta - Ooij

   Installatiebedrijf Gebroeders Kerkhoff heeft in mijn vorige woning 16 zonnepanelen geplaatst. Ik was daar zo tevreden over dat ik hen ook voor mijn nieuwe woning heb gevraagd. Daar zitten nu 19 panelen op. De panelen werden snel en vakkundig geplaatst. De service ook na aankoop is prima. Vragen worden goed beantwoord. Ik ga voorlopig niet meer verhuizen, maar anders wist ik het wel.

   Zonnepanelen

   Ik kan zien wat de opbrengst is van de panelen via het "enlighten-programma"

   W. Janssen - Nijmegen

   We zijn zeer tevreden over de manier waarop alle werkzaamheden verricht zijn.

   Vanaf het eerste contact tot de laatste check van de waterdruk was alles duidelijk en correct aangepakt. Naast de plaatsing van de panelen zijn ook de cv-ketel en de elektrische boiler mooi weg gezet. Alles functioneert en ik kan zien wat de opbrengst is van de panelen via het "enlighten-programma". Alleen het terugbetalen van de omzetbelasting laat even op zich wachten. Maar dat valt niet onder jullie verantwoordelijkheid.

   Verwarmingsinstallaties | Zonnepanelen | Elektrische boiler

   Met 2 monteurs werd het probleem in een no time opgelost

   Theo Ebbers - Groesbeek

   Na een aantal dagen afwezigheid, bleek gisterenavond de CV ketel defect te zijn. Het was nog 10 graden in de woning. Rond 21.30 uur Installatiebedrijf Kerkhoff-Groesbeek gebeld. Deze kwamen gelijk in actie. 22.00 uur was de monteur ter plaatse. Hij analyseerde direct het probleem, maar gaf gelijk aan, het defecte onderdeel is niet op voorraad. We gaan dit maandagmorgen 29-12-2014 oplossen, gevolg tot dat moment geen verwarming en geen warm water. Geen prettig vooruitzicht. De monteur Karel Kerkhoff gaf aan, ik ga morgen nog wel mijn best doen om het onderdeel te bemachtigen. En deze persoon verraste ons vanochtend met een telefoontje. Ik heb het defecte onderdeel in mijn bezit. Om 10.00 uur komen we voor reparatie. Met 2 monteurs werd het probleem in een no time opgelost. Vanaf dat moment werkte de CV installatie weer optimaal, dus warmte en warm water was weer beschikbaar. Installatiebedrijf Kerkhoff-Groesbeek Reestraat 10, en met name Karel Kerkhoff, dank voor jullie inzet. TOP GEWELDIG DAT JE ONS LETTERLIJK EN FIGUURLIJK UIT DE KOU HEBT GEHOLPEN. TOP SERVICE!

   Verwarmingsinstallaties

   Er werd met ons meegedacht

   Joke en John Faassen - Groesbeek

   Wat ons betreft zijn wij dik tevreden over installatiebedrijf Gebr. Kerkhoff. 

   Er werd met ons meegedacht, het visuele aspect niet vergeten en snel en adequaat installeerden de monteurs de zonnepanelen tussen de hevige buien door van 27 en 28 juni 2017 op ons dak. 

   Verwarmingsinstallaties | Zonnepanelen

   Ook de nazorg was buitengewoon goed

   Van den Braak - Nijmegen

   Afgelopen jaar heeft Kerkhoff bij ons naar volle tevredenheid zonnepanelen geïnstalleerd. We hebben gekozen voor Kerkhoff omdat ze een breed pakket (van budget tot high-end) leveren en een goed advies geven zodat we in onze specifieke situatie de beste keuze hebben kunnen maken.

   Installatiebedrijf Gebr. Kerkhoff heeft netje gewerkt en ook de nazorg was buitengewoon goed. Helemaal tevreden.

   Zonnepanelen

   Wij werken met...