Storing melden

Direct melden: 024 397 14 27

Als het even kan wachten, kan u onderstaand formulier invullen. Wij nemen de volgende werkdag contact met u op.

* verplichte velden

Storingen
Storingen
Offerte

Contact

Reestraat 10
6562 LK Groesbeek-De Horst
T 024 397 14 27
info@kerkhoff-groesbeek.nl

Direct melden: 024 397 14 27

 

* verplichte velden

Referenties

Deze mensen gingen u voor!

Wij vinden het heel belangrijk dat u een goed gevoel bij ons heeft, dat is een groot onderdeel van samenwerken!

Wellicht dat onderstaande referenties u een beeld geven van de manier waarop wij werken en hoe onze klanten dit ervaren.
Kiest u voor ons als installateur, dan hopen wij ook uw referentie toe te voegen aan onze website!

Met 2 monteurs werd het probleem in een no time opgelost

Theo Ebbers - Groesbeek

Na een aantal dagen afwezigheid, bleek gisterenavond de CV ketel defect te zijn. Het was nog 10 graden in de woning. Rond 21.30 uur Installatiebedrijf Kerkhoff-Groesbeek gebeld. Deze kwamen gelijk in actie. 22.00 uur was de monteur ter plaatse. Hij analyseerde direct het probleem, maar gaf gelijk aan, het defecte onderdeel is niet op voorraad. We gaan dit maandagmorgen 29-12-2014 oplossen, gevolg tot dat moment geen verwarming en geen warm water. Geen prettig vooruitzicht. De monteur Karel Kerkhoff gaf aan, ik ga morgen nog wel mijn best doen om het onderdeel te bemachtigen. En deze persoon verraste ons vanochtend met een telefoontje. Ik heb het defecte onderdeel in mijn bezit. Om 10.00 uur komen we voor reparatie. Met 2 monteurs werd het probleem in een no time opgelost. Vanaf dat moment werkte de CV installatie weer optimaal, dus warmte en warm water was weer beschikbaar. Installatiebedrijf Kerkhoff-Groesbeek Reestraat 10, en met name Karel Kerkhoff, dank voor jullie inzet. TOP GEWELDIG DAT JE ONS LETTERLIJK EN FIGUURLIJK UIT DE KOU HEBT GEHOLPEN. TOP SERVICE!

Verwarmingsinstallaties

Er werd met ons meegedacht

Joke en John Faassen - Groesbeek

Wat ons betreft zijn wij dik tevreden over installatiebedrijf Gebr. Kerkhoff. 

Er werd met ons meegedacht, het visuele aspect niet vergeten en snel en adequaat installeerden de monteurs de zonnepanelen tussen de hevige buien door van 27 en 28 juni 2017 op ons dak. 

Verwarmingsinstallaties | Zonnepanelen

Ook de nazorg was buitengewoon goed

Van den Braak - Nijmegen

Afgelopen jaar heeft Kerkhoff bij ons naar volle tevredenheid zonnepanelen geïnstalleerd. We hebben gekozen voor Kerkhoff omdat ze een breed pakket (van budget tot high-end) leveren en een goed advies geven zodat we in onze specifieke situatie de beste keuze hebben kunnen maken.

Installatiebedrijf Gebr. Kerkhoff heeft netje gewerkt en ook de nazorg was buitengewoon goed. Helemaal tevreden.

Zonnepanelen

Ik ben zeer tevreden over de installatie

Wim -

Aan jullie adres gekomen via een relatie van mij. Zijn enthousiastme over jullie bedrijf heeft mij er toe gebracht om jullie aan te bevelen bij mijn dochter, daar het hele proces van advies tot en met installatie op de voet gevolgd.

Dit heeft mij er van overtuigd na meerdere offertes dat ik bij jullie moest zijn voor mijn zonnepanelen. Ik ben zeer tevreden over de installatie maar ook vooral met het directe contact met jullie bedrijf. Mijn enthousiastme heeft er wellicht toe geleid dat ook in mijn directe omgeving jullie weer een installatie van zonnenpanelen kunnen gaan doen.

Zonnepanelen

Ik zou zeggen voor iedere installatie klus moet je bij Kerkhoff zijn

Driessen - Malden

Ik zou zeggen voor iedere installatie klus moet je bij installatiebedrijf Kerkhoff zijn. Er wordt met je meegedacht, men zoekt naar oplossingen en/of alternatieven. Je belt nooit ongelegen, er kunnen altijd aanpassingen gemaakt worden.

Afspraak is afspraak, korte lijnen en je hebt één aanspreek persoon.

Wij zijn de frima Kerkoff voor al het installatiewerk dat men bij ons aan het huis hebben gedaan zeer dankbaar, Firma kerkhoff verdient alle lof.

Zonnepanelen

Wij werken met...