Storingen
Storingen

Direct melden: 024 397 14 27

Als het even kan wachten, kan u onderstaand formulier invullen. Wij nemen de volgende werkdag contact met u op.

* verplichte velden

Contact

Reestraat 10
6562 LK Groesbeek-De Horst
T 024 397 14 27
info@kerkhoff-groesbeek.nl

Direct melden: 024 397 14 27

 

* verplichte velden

Referenties

Deze mensen gingen u voor!

Wij vinden het heel belangrijk dat u een goed gevoel bij ons heeft, dat is een groot onderdeel van samenwerken!

Wellicht dat onderstaande referenties u een beeld geven van de manier waarop wij werken en hoe onze klanten dit ervaren.
Kiest u voor ons als installateur, dan hopen wij ook uw referentie toe te voegen aan onze website!

Ook de nazorg was buitengewoon goed

Van den Braak - Nijmegen

Afgelopen jaar heeft Kerkhoff bij ons naar volle tevredenheid zonnepanelen geïnstalleerd. We hebben gekozen voor Kerkhoff omdat ze een breed pakket (van budget tot high-end) leveren en een goed advies geven zodat we in onze specifieke situatie de beste keuze hebben kunnen maken.

Installatiebedrijf Gebr. Kerkhoff heeft netje gewerkt en ook de nazorg was buitengewoon goed. Helemaal tevreden.

Zonnepanelen

Ik ben zeer tevreden over de installatie

Wim -

Aan jullie adres gekomen via een relatie van mij. Zijn enthousiastme over jullie bedrijf heeft mij er toe gebracht om jullie aan te bevelen bij mijn dochter, daar het hele proces van advies tot en met installatie op de voet gevolgd.

Dit heeft mij er van overtuigd na meerdere offertes dat ik bij jullie moest zijn voor mijn zonnepanelen. Ik ben zeer tevreden over de installatie maar ook vooral met het directe contact met jullie bedrijf. Mijn enthousiastme heeft er wellicht toe geleid dat ook in mijn directe omgeving jullie weer een installatie van zonnenpanelen kunnen gaan doen.

Zonnepanelen

Ik zou zeggen voor iedere installatie klus moet je bij Kerkhoff zijn

Driessen - Malden

Ik zou zeggen voor iedere installatie klus moet je bij installatiebedrijf Kerkhoff zijn. Er wordt met je meegedacht, men zoekt naar oplossingen en/of alternatieven. Je belt nooit ongelegen, er kunnen altijd aanpassingen gemaakt worden.

Afspraak is afspraak, korte lijnen en je hebt één aanspreek persoon.

Wij zijn de frima Kerkoff voor al het installatiewerk dat men bij ons aan het huis hebben gedaan zeer dankbaar, Firma kerkhoff verdient alle lof.

Zonnepanelen

De monteurs hebben de montage van de zonnepanelen zeer zorgvuldig uitgevoerd

van Thiel - Gennep

Ik ben erg tevreden over de gehele afhandeling. De offerte's met wijzigingen cq aanpassingen zijn steeds binnen de afgesproken termijn verstuurd. Ook het contact met Martijn Janssen is erg prettig verlopen.

De monteurs hebben de montage van de zonnepanelen zeer zorgvuldig uitgevoerd. Bij gereed alles netjes en opgeruimd achtergelaten. Ook de snelheid waarmee de terug gaaf van de BTW plaats vind scoort een ruime voldoende.

Dus samenvattend zijn wij zeer tevreden hoe het hele traject vanaf prijsvorming tot uitvoering en oplevering is verlopen.

Zonnepanelen

Wij werken met...